Bezig met laden…

Welkom bij Computerhuis Oost

Een vereniging van vrijwilligers met als doel om inwoners van 's-Hertogenbosch te helpen digitale vaardigheden op te doen

Digivitaler

Digivitaler – Digitale zorg dichterbij
Uw zorg en gezondheid kunt u steeds meer met uw computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het u minder tijd kost en u uw gegevens altijd bij de hand heeft.

Met het lesprogramma DigiVitaler maakt u kennis met digitale zorg en leert u er mee werken. Het lesprogramma bestaat uit verschillende lessen. Elke les behandelt een vorm van digitale zorg. Er zijn bijvoorbeeld lessen over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en ziekenhuis en over het videoconsult.

Wilt u meer leren over digitale zorg?
Neem contact op met de bibliotheek bij u in de buurt en vraag naar de lessen die de bibliotheek organiseert over digitale zorg. Wilt u alvast de mogelijkheden van digitale zorg ontdekken? Bekijk dan hiernaast de video over het lesprogramma.

Het Computerhuis start in samenwerking met de bibliotheek ook met enkele workshops van Digivitaler in haar eigen leslokaal.

In het Jaarprogramma vindt u datum, tijd en soort workshop waarop u zich kunt inschrijven.